The smart Trick of kjøpe brukt iphone That Nobody is Discussing

Wiki Article

Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny 12.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

Gå tilbake Lukk Du har blokkert alle informasjonskapsler Det ser ut som at du har blokkert alle informasjonskapsler (cookies) i nettleseren din.

Mobil 30GB er mobilabonnementet for deg som er happy i å surfe og har behov for mye mobildata. Abonnementet er et must for de som elsker å høre på musikk på bussen eller streame noen klipp fra YouTube i ny og ne.

iceUng er perfekt for alle beneath fifteen år som vil ha mye details for pengene. Du fileår five GB knowledge i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og knowledge du ikke bruker opp rulles automatisk in excess of til neste måned med Knowledge Rollover.

Den leveres med iOS 16, og byr på en rekke nye egenskaper. Sammen med Dynamic Island gir systemet en adaptiv funksjonalitet som bryter med tidligere normer.

Du kan finne rimelige modeller, ultrakraftige flaggskipmodeller og et variert utvalg av middelmådige modeller. Og det er definitivt gode nyheter for alle som liker Apple. 

Les mer Jeg forstår Innstillinger for informasjonskapsler Her kan du velge hvilke informasjonskapsler som skal lagres i din nettleser. Du finner mer informasjon om hva som lagres i vår cookie-coverage. Nødvendige

Mobil 16GB er mobilabonnementet for deg som er happy i å surfe og har behov for mye mobildata. Abonnementet er et should for de som elsker å høre på musikk på bussen eller streame noen klipp fra YouTube i ny og ne.

Når vi skriver opptil forty% rabatt, er det fordi vi fra tid til annen kommer in excess of partier med telefoner som vi kan selge til en ekstra god pris.

Du trenger heller ikke være redd hvis du går in excess of datamengden din, vi overfakturer ikke og setter kun ned dersom du har brukt opp dataen din. Info Rollover og bruk i EU/EØS er også inkludert.

C-graderte mobiler er ofte litt mer brukt og har derfor flere slitasjemerker enn B-graderte mobiler. Disse slitasjemerkene kan være små riper og hakk, men de er kun kosmetiske og har ingen betydning for mobilens funksjonalitet.

Pengene trekkes fra din tilknyttede konto i løpet av to bankdager etter at ordren er sendt.Kort Betal med valgfritt kort.

iceUng er perfekt for deg under kjøpe brukt iphone 29 år som vil ha mye facts for pengene. Du får 16GB knowledge i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og information du ikke bruker opp rulles automatisk about til neste måned med Details Rollover.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt details fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Report this wiki page